Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Újdonságok és akciók a tavaszi megújulás jegyében a Helly Hansen Workwear- RDS Groupnál

Újdonságok és akciók a tavaszi megújulás jegyében a Helly Hansen Workwear- RDS Groupnál

Az egyéni védőeszközök mellett a munkaruha is fontos szerepet játszik a munkavállalók egészsége és biztonsága szempontjából.

A védőruházat ráhatással van az alkalmazottak professzionális megjelenésére. A jó design és a cég arculatának megfelelő egységes szín használata nemcsak esztétikailag fontos: profizmust és bizalmat áraszt, továbbá egyedivé tesz a versenytársakkal szemben is.

A pólóra hímzett üzleti logóval könnyebben azonosítják be a cég alkalmazottait és természetesen ez egy remek módja a cégreklámnak is.

 

Rendszeres időközönként ellenőrizni kell az alkalmazottak munkaruházatát annak biztosítása érdekében, hogy munkavállalóink sérülésmentes, biztonságvédelmi szempontból kifogástalan felszerelésben dolgozhassanak. Munkaruha cseréjénél érdemes kipróbálnunk egy új designt vagy színt, amely növeli a kollégák motivációját és hatékonyságát, nem mellesleg a cég arculatának is jót tesz. Ebben nyújtunk segítséget Nektek új termékválasztékunkkal.

A tavaszi megújulással mi is megújulunk: itt az ideje új darabok beszerzésének!

 

A hölgyek számára kiváló minőségű hosszú ujjú pólókat, kapucnis pulóvereket és softshell kabátot kínálunk gyönyörű színekben.

 

 

A férfiaknak pedig hosszú ujjú-, és galléros pólók szintén mutatós, férfias színekben elérhetőek RDS munkaruha webshopunkban.

 

 

Cipők terén is tartogatunk Nektek újdonságokat, KENSINGTON és KENSINGTON BOA munkavédelmi cipőinkért kattintsatok ide