Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aláöltözetek

A Helly Hansen az 1970-es évek elején bemutatott 3 rétegű rendszere forradalmi újítást jelentett az iparágban. Ez volt az első tájékoztatókampány, mely az aláöltözetek, a középső rétegek és a vízálló külső rétegek helyes használatáról szólt a különböző időjárási körülmények elleni védekezéssel kapcsolatban.

Azóta a Helly Hansen folyamatosan fejlesztette termékeinek vízállóságát, légáteresztő-képességét, hőtartását és egyéb védelmi funkcióit, így a 3 rétegű rendszer is ezekkel együtt fejlődött. Egyedi rendszerünknek köszönhetően nem kell a kényelem és a védelem miatt aggódnod, bármilyen körülményekkel is kell szembenézned.

A gyakran csak második bőrként emlegetett Helly Hansen aláöltözetek minden esetben kulcsfontosságú szerepet játszanak a hőszabályozásban és a nedvesség elvezetésében. A kemény munka során a LIFA® technológia gondoskodik a nedvesség elvezetéséről a bőr felszínéről, így garantált a szárazság és a kényelem. Jelenleg elérhető aláöltözeteinket a melegségérzet szintjei szerint kategóriákba soroltuk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Rendezés: