Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pulóverek

A Helly Hansen az 1970-es évek elején bemutatott 3 rétegű rendszere forradalmi újítást jelentett az iparágban. Ez volt az első tájékoztatókampány, mely az aláöltözetek, a középső rétegek és a vízálló külső rétegek helyes használatáról szólt a különböző időjárási körülmények elleni védekezéssel kapcsolatban.

Azóta a Helly Hansen folyamatosan fejlesztette termékeinek vízállóságát, légáteresztő-képességét, hőtartását és egyéb védelmi funkcióit, így a 3 rétegű rendszer is ezekkel együtt fejlődött. Egyedi rendszerünknek köszönhetően nem kell a kényelem és a védelem miatt aggódnod, bármilyen körülményekkel is kell szembenézned.

Középső réteg - MELEG

A hidegebb időjárási viszonyok között a Helly Hansen hőtartó középső rétegei nem engedik, hogy a testhő kiszökjön, így tökéletes szigetelést biztosítanak akkor, amikor erre a legnagyobb szükség van. A testhő emelkedése esetén egyes termékek középső rétegén szellőzőnyílás található, hogy a fölösleges hő elpárologhasson, és – akár az aláöltözetek esetében, – a nedvesség áthatolhasson a szöveten, így biztosítva a melegséget és a szárazságot a terepen végzett hosszú munka során. A középső réteget mindig az adott tevékenység körülményeinek megfelelően kell kiválasztani.

Rendezés: