Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kabátok

A Helly Hansen az 1970-es évek elején bemutatott 3 rétegű rendszere forradalmi újítást jelentett az iparágban. Ez volt az első tájékoztatókampány, mely az aláöltözetek, a középső rétegek és a vízálló külső rétegek helyes használatáról szólt a különböző időjárási körülmények elleni védekezéssel kapcsolatban.

Azóta a Helly Hansen folyamatosan fejlesztette termékeinek vízállóságát, légáteresztő-képességét, hőtartását és egyéb védelmi funkcióit, így a 3 rétegű rendszer is ezekkel együtt fejlődött. Egyedi rendszerünknek köszönhetően nem kell a kényelem és a védelem miatt aggódnod, bármilyen

Külső réteg – BIZTONSÁG

A 3 rétegű rendszer utolsó eleme a védelmet biztosító külső réteg. Díjnyertes Helly Tech® vízálló membránunk számos strapabíró, védelmet nyújtó, lezárt varratokkal készülő kabátban megtalálható, melyek egész évben használhatók. Fontos, hogy a külső réteg szintén légáteresztő legyen a megfelelő szellőzés, nedvesség-elvezetés, és a túlmelegedés elleni védelem miatt. A hőmérséklettől függően a külső réteg védelmet biztosíthat, szél, eső vagy hó ellen is, így elengedhetetlen darabot jelent minden kollekcióban.

A Freudenberg Comfortemp® hőszigetelése a pehelytöltelék nagy teljesítményű és fenntartható alternatívája. Az extra puha és könnyű szigetelés garantáltan a helyén marad, könnyen szárad, és nem tömörödik össze mosáskor. Ez a strapabíró szigetelés optimális légáteresztő-képességet is biztosít, így hosszabb használat esetén is kényelmes marad.

A Comfortemp® apró rostgolyókból áll, melyeket szorosan összenyomnak és a ruha szövetébe fújnak. Az rostok között keletkező levegőpárnák kevesebb anyag és kisebb súly mellett ugyanolyan mértékben képesek megakadályozni a meleg levegő kijutását, mint a hagyományos szigetelések.

Rendezés:

LUNA NŐI ESŐDZSEKI

39.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 13.

LUNA NŐI KÜLSŐ HÉJKABÁT

89.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 13.

LUNA NŐI TÉLIKABÁT

108.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 04.

LUNA NŐI SOFTSHELL KABÁT

51.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 13.