Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkaruha: Logóval vagy logó nélkül

Munkaruha: Logóval vagy logó nélkül
A munkaruha egy olyan dolog, amire folyamatosan szükség van, az új darabok beszerzésére pedig mi lehetne jobb alkalom, mint az év eleje? Ha váltani akarsz, akkor még nem késő, itt az alkalom. Csináltasd meg saját vagy a céged egyedi, logózott munkaruháját velünk!

Miért is éri meg emblémázni a munkaruhákat?

Az emberek élete a rohanásról szól. Egyre több inger éri őket, mindenki szeretne a figyelmükből egy kis szeletet magáénak tudni. Rád és a cégedre is csak pár másodperc jut. Igazából ennyi idő alatt kell megragadnod a potenciális ügyfeleid figyelmét. Már biztosan tudod, hogy a jó design igazi versenyelőnynek számít.

A munkaruhák logózása nem ablakon kidobott pénz és idő. Mindazonáltal, hogy a munkaruha rendkívül fontos védelmi eszköz, más szerepeket is tökéletesen ellát. Pontosan ezért nem árt elgondolkoznod azon, hogy a hétköznapi anyagokat vagy a speciális védelmi funkcióval ellátott anyagokat kiegészítsd és feldobd valami újjal.

Néhány ok, ami biztosan meggyőz arról, hogy egyedi munkaruhára kell váltanod - de azonnal:
A céged logója egy olyan eszköz, ami beazonosítja céged és mindig reklám értéke van, bárhová is helyezed ki. Ez alól egy ruhadarab sem kivétel. 

Ahhoz, hogy a branded, a márkaneved eljusson a lehető legtöbb emberhez, minden apró lehetőséget meg kell ragadnod a cél érdekében. De nem csak ez az egy indok van a logózás mellett.

Az egyedi munkaruhák használata, akár a jelvényedként is szolgálhat. Ha jobban belegondolsz...te melyik szakembert engednél be az otthonodba? Akinek a ruházatán látod, hogy melyik cég alkalmazottja, vagy azt, akiről semmit sem tudsz és gyakorlatilag bárki lehet? Egy logó a munkaruhán bizalmat kelt, ez nagyon fontos és megfizethetetlen.

A logózott munkaruhák erősítik a csapatszellemet, az összetartozás érzését. Csak olyan csapat tud profitot termelni, amelyik jól működik együtt és a tagjai megbíznak egymásban. Ha hosszú távon gondolkodik, semmiképp se hagyja figyelmen kívül a munkavállalók igényeit.

Egy munkaruha esetében persze a legmeghatározóbb dolog, hogy hiánytalanul ellássa a szerepét. De ez nem jelenti azt, hogy nem nyerhetünk rajta egy kicsivel többet. Hozd ki a maximumot ebből!

Neked mit is kell tenned mindezért?

Mi vállaljuk kitűnő minőségű termékek logózását, hogy egyedi munkaruhái legyenek a csapatnak.

A Te dolgod a következő:

  1. Ha már kiválasztottad a céges ruhákat, akkor írj az info@rdsgroup.hu e-mail címre.
  2. Küldd el a vektoros logótokat, illetve a feliratokat a megfelelő színkódokkal!
  3. Írd meg, hogy hova szeretnéd elhelyezni!
  4. Válaszd ki, hogy milyen technológiával szeretnéd! (szita-, traszfernyomás vagy hímzés)
  5. Mi rövid időn belül egyedi árajánlatot küldünk, szállítási határidő megadásával.

Keress minket bizalommal!