Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Divatos munkavédelmi ruházat: Stílus, funkcionalitás és biztonság egyesítve

Divatos munkavédelmi ruházat: Stílus, funkcionalitás és biztonság egyesítve

2023. 11. 27. 15:35:53

A Helly Hansen munkavédelmi ruházat évtizedek óta kiemelt szerepet játszik a munkavállalók biztonságának és kényelmének biztosításában. A modern munkaruházatnak ma már nem csak a biztonságot kell garantálnia, hanem stílusos és divatos megjelenést is kell biztosítania.

Legújabb Helly Hansen termékeink, a Kensington Insulator átmeneti kabát és a Chelsea Evo BRZ dzseki kiváló példái ennek a fejlődésnek, hangsúlyozva a stílust és a funkcionalitást.

 

A Helly Hansen dzsekik és kabátok egyértelműen bizonyítják, hogy a munkavédelmi ruházat nem csak praktikus kötelezettség, hanem divatos kiegészítő is lehet. A munkavállalók nemcsak a biztonságot élvezhetik a munkanapok során, hanem magabiztosan és stílusosan jelenhetnek meg a munkahelyükön, vagy a vállalati rendezvényeken. Az őszi-téli időjárás kihívásaival dacolva ezek a dzsekik megvédik a munkavállalókat a hidegtől és a széltől, és egyúttal az önbizalmukat is növelik.

Az ideális munkavédelmi cipő kiválasztása: 3 fontos szempont

Az ideális munkavédelmi cipő kiválasztása: 3 fontos szempont

2023. 11. 09. 12:46:41

A munkahelyi biztonság és kényelem elengedhetetlenek minden munkavállaló számára. A megfelelő munkaruházati cipő kiválasztása pedig kulcsfontosságú a mindennapi feladatok hatékony elvégzéséhez és a sérülések elkerüléséhez. A Helly Hansen Kensington MXR kollekció három új tagja - a Kensington MXR Félcipő, a Kensington MXR Önfűző BOA Félcipő és a Kensington MXR Bakancs - a munkavállalók igényeit szem előtt tartva lett tervezve. Most bemutatjuk, hogy miként felelnek meg a kényelem, biztonság és tartósság fontos szempontjainak.

 

Helly Hansen munkaruhák a biztonságért: Az egészségvédelem és munkahelyi biztonság fontossága

Helly Hansen munkaruhák a biztonságért: Az egészségvédelem és munkahelyi biztonság fontossága

2023. 09. 27. 10:12:41
Az egészségvédelem és munkahelyi biztonság alapvető szerepet játszik minden munkahelyen, függetlenül az iparágaktól vagy a tevékenységtől. Az egyik legfontosabb tényező azonban, amely hozzájárul a munkavállalók egészségéhez és biztonságához, a megfelelő munkaruházat kiválasztása és viselése. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, miért is olyan fontosak a munkaruhák a biztonság szempontjából, és hogyan segítenek megelőzni a munkabaleseteket és az egészségügyi problémákat.
Az őszi időjárás és a munkaruházat fontossága

Az őszi időjárás és a munkaruházat fontossága

2023. 09. 21. 14:09:26

Az ősz beköszöntével a hűvösebb és változékonyabb időjárás kihívásokat jelent a kültéren dolgozók számára. A munkavégzés hatékonysága és a munkavállalók kényelme szempontjából kulcsfontosságú a megfelelő munkaruházat kiválasztása. Az RDS GROUP webáruházban minden olyan munkaruházatot megtalálsz, amelyek kifejezetten az őszi időszakra és a hűvösebb napokra lettek tervezve.

 

A cégek kedvenc munkaruházata: Helly Hansen Manchester pólók

A cégek kedvenc munkaruházata: Helly Hansen Manchester pólók

2023. 08. 28. 11:58:08

A munkaruházat kiemelkedő fontossággal bír minden vállalkozás számára, legyen szó kisvállalkozásról vagy multinacionális cégről. A választott munkaruházat hozzájárul a vállalat arculatához, a dolgozók egységességéhez és a márka megjelenéséhez. Ezen a területen a munkaruházati pólók kiemelkedő népszerűségnek örvendenek, és több szempontból is kiváló választásnak bizonyulnak a cégek számára. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk, miért olyan népszerűek a Helly Hansen Manchester pólók a vállalkozások számára.

Helly Hansen lengőzsebes és meghosszabbítható nadrágok előnyei

Helly Hansen lengőzsebes és meghosszabbítható nadrágok előnyei

2023. 08. 01. 08:31:57

A Helly Hansen lengőzsebes nadrágjai olyan megoldást nyújtanak, ahol magaddal viheted az összes szükséges eszközt anélkül, hogy szerszámövre lenne szükséged. A szerszámzsebek könnyedén levehetők és belehajthatók a hagyományos zsebekbe, amikor nincs szükség rájuk. A még nagyobb kapacitás érdekében a zseb két rekesszel, illetve egy szerszámrögzítő szíjjal rendelkezik, és az apró alkatrészeknek is van külön helyük.

A nagy teljesítményű kültéri ruházatok terén szerzett tapasztalatunkra támaszkodva a lengőzsebes nadrágok tervezésekor a tartósságot és a kényelmet tartottuk szem előtt. Ultra puhaságú, 4 irányban elasztikus anyag a még nagyobb tartósság érdekében, Cordura® megerősítésekkel a magas terhelésnek kitett részeken, mint a térdek, a zsebek alja és az alsó szegély. A párnázott, vízálló mobiltelefon‑tartó zsebnek és a levehető lengőzsebeknek köszönhetően ez a nadrág egész évben viselhető bármilyen körülmények között.

Jutalmazd partnereidet prémium logózott munkaruhával!

Jutalmazd partnereidet prémium logózott munkaruhával!

2023. 07. 24. 15:26:39

A munkaruhák logóval való ellátása számos előnnyel jár, és a vállalatok számára számos érv van amellett, hogy személyre szabott, céges logóval ellátott munkaruhákat használjanak:

CE szabvány kisokos

CE szabvány kisokos

2023. 07. 24. 09:28:30

A CE jelölés Conformité Européenne = Európai Megfelelőség rövidítése, és az Európai Unióban értékesített termékek esetében alkalmazott szabványozási és megfelelőségi eljárások egyikét jelöli. A CE jelölés azt mutatja, hogy a termék megfelel az Európai Unióban érvényben lévő szabványoknak és irányelveknek, amelyeket az adott termékkategória esetében előírnak.

Sok termék csakis CE-jelölés birtokában értékesíthető az Európai Unióban. A CE-jelölés igazolja, hogy a forgalmazott terméket a gyártó megvizsgálta, és az megfelel az uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak. Függetlenül attól, hogy a világ mely részén állították elő, a szabályozás hatálya alá tartozó termékeket csak CE-jelöléssel lehet az EU belső piacán forgalomba hozni.

 

A Helly Hansen Workwear (OPPI) termékeit az (EU) 2016/425 rendeleten alapuló szabványok szerint gyártják és tesztelték, ezért megfelelnek a CE-jelölési előírásoknak.

A végfogyasztókra vonatkozó (EU) 2016/425 PPE-rendelet arra kötelezi a munkáltatókat, hogy megfelelő egyéni védőeszközöket biztosítsanak alkalmazottjaiknak. A végfelhasználónak/munkaadónak kockázatértékelést kell végeznie a munkavédelmi előírásoknak megfelelően.

A Helly Hansen munkaruházatot úgy tervezték, hogy megelőzze a hideg, meleg, tűz okozta munkahelyi sérüléseket, esőben és csökkent látási viszonyok között.

Munkavédelmi bakancsok fontossága a nyári hőségben is

Munkavédelmi bakancsok fontossága a nyári hőségben is

2023. 06. 26. 15:30:22

munkavédelmi bakancs fontossága nyáron semmivel sem csökken. Bár nyáron általában melegebb időjárásra számíthatunk, és sokan hajlamosak könnyebb lábbelit viselni, mégis fontos megérteni, hogy a munkavédelmi cipők nem csak hideg időben vagy veszélyes környezetben nyújt védelmet.

A munkavédelmi lábbelik olyan munkavégzés közbeni sérülések és balesetek ellen tervezték, amelyek a lábat érinthetik, például leeső tárgyak, fémrészek, szerszámok vagy kémiai anyagok. Ezek a bakancsok számos védelmi funkcióval rendelkeznek, például acél- vagy műanyag lábujjvédelemmel, talpvédelemmel, olajálló, csúszásmentes talppal stb.

Nyáron a munkavédelmi cipő továbbra is fontos, mivel számos munkaterületen fennáll a láb sérülésének kockázata. Például az építkezéseken, az ipari területeken vagy a nehézgépekkel való munkavégzés során a bakancs védi a lábat a súlyos sérülésektől, amelyek hosszú távú egészségügyi problémákat okozhatnak.

Emellett ezek a lábbelik általában vízállók vagy legalábbis ellenállnak a nedvességnek. Ez különösen nyáron fontos, amikor a munkavégzés során könnyebben ki vannak téve a dolgozók az esőnek vagy a nedves környezetnek.

A munkavédelmi bakancsok kényelmi szempontból is előnyösek lehetnek, mivel jó rögzítést és stabilitást nyújtanak a lábnak. Ez segíthet elkerülni a bokasérüléseket és csökkenthetik a fáradtságot a hosszú munkaidő alatt.

A tökéletes munkaruha kiválasztása a nyári hónapokra

A tökéletes munkaruha kiválasztása a nyári hónapokra

2023. 06. 16. 08:58:26

A munkaruházat nemcsak védi a dolgozókat a munkahelyi ártalmakkal, sérülésekkel szemben, hanem kényelmet is biztosít számukra. Munkaruha kiválasztásánál fontos szem előtt tartanunk az időjárás viszontagságait, például a nyári meleg időjárást. A hőség által okozott kimerültség kihat a teljesítményünkre és további súlyos egészségügyi kockázatai lehetnek. A magas hőfok és a nem megfelelő munkaruha is szerepet játszik a tünetek kialakulásában.

Újdonságok és akciók a tavaszi megújulás jegyében a Helly Hansen Workwear- RDS Groupnál

Újdonságok és akciók a tavaszi megújulás jegyében a Helly Hansen Workwear- RDS Groupnál

2023. 04. 20. 10:36:24

Az egyéni védőeszközök mellett a munkaruha is fontos szerepet játszik a munkavállalók egészsége és biztonsága szempontjából.

A védőruházat ráhatással van az alkalmazottak professzionális megjelenésére. A jó design és a cég arculatának megfelelő egységes szín használata nemcsak esztétikailag fontos: profizmust és bizalmat áraszt, továbbá egyedivé tesz a versenytársakkal szemben is.

A pólóra hímzett üzleti logóval könnyebben azonosítják be a cég alkalmazottait és természetesen ez egy remek módja a cégreklámnak is.

 

Rendszeres időközönként ellenőrizni kell az alkalmazottak munkaruházatát annak biztosítása érdekében, hogy munkavállalóink sérülésmentes, biztonságvédelmi szempontból kifogástalan felszerelésben dolgozhassanak. Munkaruha cseréjénél érdemes kipróbálnunk egy új designt vagy színt, amely növeli a kollégák motivációját és hatékonyságát, nem mellesleg a cég arculatának is jót tesz. Ebben nyújtunk segítséget Nektek új termékválasztékunkkal.

A lángálló ruházat fontossága

A lángálló ruházat fontossága

2023. 03. 02. 15:02:04

Sokszor többéves gyakorlattal is gondot jelenthet a megfelelő munkaruha kiválasztása a széles és speciális kínálat miatt. Amikor kiválasztod csapatod részére a legjobb darabokat, fontos, hogy figyelembe vedd a dolgozóid igényeit, a funkcionalitást, az egészséget és biztonságot. Mindezek mellett, nem feledkezhetsz meg a csapat változó munkaköreiről sem, hogy mindenki számára megfelelő ruhát választhass. A legtöbb munkaruha feladatkör specifikus, ezért nem mindegy, mire esik a döntésed.