Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Maximalizáld a biztonságod: Tippek a munkavédelmi ruházat helyes használatához

Maximalizáld a biztonságod: Tippek a munkavédelmi ruházat helyes használatához

2024. 06. 13. 09:25:20

A megfelelő munkavédelmi ruházat viselése elengedhetetlen a munkahelyi biztonság szempontjából. Azonban még a legkiválóbb minőségű védőruházat sem biztosít optimális védelmet, ha nem rendeltetésszerűen használják. Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló hibákat a munkavédelmi ruházat alkalmazása során, és javaslatokat is adunk ezek elkerülésére.

A munkahelyi hőstressz megelőzése a megfelelő óvintézkedésekkel és funkcionális Helly Hansen munkaruházattal

A munkahelyi hőstressz megelőzése a megfelelő óvintézkedésekkel és funkcionális Helly Hansen munkaruházattal

2024. 06. 05. 12:42:19

A hőstressz komoly veszélyeket jelent a munkavállalók egészségére és biztonságára különösen nyáron, amikor a kinti kánikula miatt a beltéri munkaterületeken is jelentősen megemelkedik a hőmérséklet. A hőstressz nem csak a komfortérzetet befolyásolja, hanem súlyos egészségügyi problémákat is okozhat, mint például a hőguta vagy a kiszáradás. A következőkben részletesen bemutatjuk, milyen veszélyeket rejt a hőstressz a munkahelyen, és hogyan lehet ezt megelőzni a megfelelő munkavédelmi ruházat és egyéb óvintézkedések segítségével.

Így válaszd ki a legjobb Helly Hansen jólláthatósági munkaruházatot!

Így válaszd ki a legjobb Helly Hansen jólláthatósági munkaruházatot!

2024. 05. 16. 10:29:22

Egyes tevékenységi ágazatok speciális ruházatot igényelnek a munkavállalók kényelmének és biztonságának biztosítása érdekében. A Helly Hansen kiváló minőségű munkaruházatot biztosít a dolgozók számára. A HH a munkaruházaton túl egyéni védőfelszereléseket is kínál. 

A márka széles választékát kínálja a különböző munkaruházati termékeknek, beleértve az overálokat, munkanadrágokat, mellényeket, kabátokat és kiegészítőket is.

Funkcionális Helly Hansen munkaruházat a melegebb munkanapokra

Funkcionális Helly Hansen munkaruházat a melegebb munkanapokra

2024. 05. 14. 15:48:00

A melegebb időjárás beköszöntével kiemelt fontosságot kell tulajdonítani a megfelelő munkaruházat kiválasztásának. Az ideális nyári munkaruha olyan kombinációt jelent, amely ötvözi a kényelmet és a biztonságot a magas hőmérséklettel és a napsütéssel szemben. A Helly Hansen kínálatában számos olyan funkcionális ruhadarabot találsz, mely megfelel a nyári munkavégzés elvárásainak.

A munkaruházat kiválasztásánál szerencsére sok munkáltató figyelembe veszi a külső körülményeket is, például a szervezet számára megterhelő meleg időjárást. A munkavállalók számára megfelelő munkaruházatot és egyéb kiegészítőket biztosítanak annak érdekében, hogy nyáron is kényelmes viseletben dolgozhassanak.

Az ideális munkaruházat: Testreszabva a szakmád igényeihez

Az ideális munkaruházat: Testreszabva a szakmád igényeihez

2024. 04. 22. 11:50:32

Az egyes munkakörnyezetek más és más követelményeket támasztanak a munkaruházattal szemben. A megfelelő munkaruházat nemcsak a dolgozók biztonságát és kényelmét szolgálja, hanem hozzájárul a hatékony munkavégzéshez és a munkahelyi teljesítmény javításához is.

Helly Hansen Manchester pólók: Nőiesség és funkcionalitás

Helly Hansen Manchester pólók: Nőiesség és funkcionalitás

2024. 04. 15. 10:43:57

Az elvárások és az igények változása a munkavédelmi ruházat terén

Ahogy a társadalmunk fejlődik, úgy változnak az elvárások és az igények a munkavédelmi ruházat terén is, különösen a nők körében. Korábban a munkavédelmi ruházat inkább a funkcionalitásra és a biztonságra összpontosított, gyakran elhanyagolva a stílust és a nőiességet. A nőknek kevés lehetőségük volt arra, hogy kifejezzék egyéni stílusukat a munkahelyen, és gyakran kellett alkalmazkodniuk a férfias, egyhangú munkaruházathoz.

Azonban az utóbbi években egyre inkább láthatóvá vált az igény a női munkavédelmi ruházatban is a stílus és a kényelem iránt. A nők azt szeretnék, hogy a munkavédelmi ruházatuk ne csak a biztonsági előírásoknak feleljen meg, hanem nézzen ki jól és kényelmes legyen viselni. Ez az igény arra ösztönözte a márkákat, hogy új, innovatív megoldásokat keressenek a női munkavédelmi ruházat terén.

Munkavédelmi cipő kisokos

Munkavédelmi cipő kisokos

2024. 03. 21. 09:08:58

A munkavédelmi cipők és bakancsok világában nem csak a biztonság, hanem a kényelem és stílus is alapvető fontosságú. Ahogy a munkaórák telnek, egy megfelelően kiválasztott lábbeli nem csupán a lábainkat óvja, hanem segít a hatékony és magabiztos munkavégzésben is. Legyen szó hosszú munkanapokról vagy változatos munkakörnyezetekről, a Helly Hansen lábbelik elengedhetetlen társaink lesznek, amelyekben biztos talpakon állva végigvihetjük mindennapi feladatainkat.

A Helly Hansen munkavédelmi pulóverek által kínált előnyök

A Helly Hansen munkavédelmi pulóverek által kínált előnyök

2024. 03. 12. 12:02:30

Számos munkahelyen követelmény a védőfelszerelések viselése. A munkaruha a tevékenységből adódó fokozott idénybevételtől és szennyeződéstől óvja a munkavállaló saját ruházatát, vagy adott esetben helyettesíti azt. A védőruházat pedig egyéni védőeszköz, amely a munkavállaló egészségét és testi épségét óvja, legyenek azok az ártalmak fizikai, biológiai és/vagy vegyi kockázatok.

Az alábbiakban bemutatjuk a Helly Hansen pulóverek kínálatát, melyek közül többféle választási lehetőség áll rendelkezésre üzletünkben és webshopunkban egyaránt.

Pehelykönnyű melegség minden évszakban a Lifaloft technológiával

Pehelykönnyű melegség minden évszakban a Lifaloft technológiával

2024. 02. 27. 11:08:07

Mindannyian olyan kabátra vágyunk, amely amellett, hogy melegen tart bennünket, nem nehezedik ránk, és lehetővé teszi, hogy munkavégzés közben is szabadon mozoghassunk benne. Egy olyan ruhadarabra, amit a januári mínuszokban éppúgy viselhetünk, mint egy tavaszi nap során. A norvég Helly Hansen technikai márka erre kínál megoldást innovációjával, a Lifaloft béléssel, amelynek fejlesztésében a napjainkban elérhető legjobb minőségű szintetikus anyagú bélést előállító PrimaLoft volt a partnere.

A megfelelő munkaruházat kiválasztása a változékony időjáráshoz

A megfelelő munkaruházat kiválasztása a változékony időjáráshoz

2024. 02. 12. 15:54:44

Ahogy a tél lassan átfordul tavaszba, az időjárás is kiszámíthatatlanabbá válik. Ezért is fontos, hogy munkaruházatunk megfelelő védelmet nyújtson, amely alkalmazkodik az időjárás változékonyságához, és biztosítsa kényelmünket és védelmünket bármilyen körülmények között. Válasszunk olyan ruhadarabokat, amelyek megfelelnek a tavaszi időjárás kihívásainak.

 

Meleg, száraz és kényelmes alaprétegek a Helly Hansentől: LIFA® MERINO

Meleg, száraz és kényelmes alaprétegek a Helly Hansentől: LIFA® MERINO

2024. 01. 31. 15:16:52

Az 1970-es évek elején a Helly Hansen forradalmi változást hozott az outdoor ruházat iparágba a 3 rétegű rendszer bemutatásával. Ezzel a megközelítéssel az aláöltözetek, középső rétegek és vízálló külső rétegek kombinálásával egy teljes védelmi rendszert kínáltak különböző időjárási körülmények ellen. Azóta folyamatos fejlesztéseikkel a HH a vízállóság, légáteresztő-képesség és hőtartás terén is úttörővé vált.

5 érv, hogy miért válasszuk a Helly Hansen munkaruháit

5 érv, hogy miért válasszuk a Helly Hansen munkaruháit

2024. 01. 31. 11:15:42

A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították. Azóta szilárdan kiáll célja mellett: segíteni azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik során az elemekkel kell megküzdeniük.

A vállalat eredeti sikerét a munkaruházat terén érte el, de később kibővítették tevékenységüket a sportok irányába is. Napjainkra a Helly Hansen termékei szorosan kapcsolódnak téli sportokhoz, túrázáshoz és hegymászáshoz. A márka mögött számos technikai fejlesztés és találmány áll, amelyek jelentős elismerést szereztek mind a szakemberek, mind a sportolók körében.

A 1990-es évektől kezdve a cég kiterjesztette tevékenységét az exkluzív utcai ruházatok terén is, és ma már a prémium szegmens egyik vezető márkájává vált.