Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

A Helly Hansen 3 rétegű technológiája

A Helly Hansen 3 rétegű technológiája

2022. 12. 19. 08:40:32

A Helly Hansen az 1980-as években alkotta és kezdte meg a nagy sikerű Helly Tech® vízálló és lélegző anyag alkalmazását. Újításaiknak köszönhetően, méltán tudhat magáénak számos díjat a márka a munkaruházatok terén.

Minőségi darabok ajándékba

Minőségi darabok ajándékba

2022. 11. 22. 10:51:07

Nagyon sok vállalkozásnak jelent fejtörést az év végi ajándékok körüli kérdéskör. Szeretnéd hasznos, minőségi termékekkel megajándékozni a partnereidet és munkavállalóidat? Lépj túl a sablonos és személytelen szaloncukor és pezsgő gondolatán, adj olyat, ami éveken keresztül végig kíséri őket és nem a polcon fog porosodni!

A téli aláöltözet fontossága

A téli aláöltözet fontossága

2022. 11. 03. 13:34:20

Ahogy egyre messzebb kerülünk a nyári hónapoktól, haladva a téli fagyos idők felé, úgy kerülnek elő a szekrényünk mélyéről a vastagabb ruhadarabok. A hideg és a megfázás elleni védekezés különös jelentőséggel bír akkor, ha fizikai munkát végzünk, vagy kénytelenek vagyunk naponta több órát a szabadban tevékenykedni.

A kertészkedéshez is szükséges a munkaruha

A kertészkedéshez is szükséges a munkaruha

2022. 11. 02. 11:37:56

A kert az életünk egyik fontos része. A nyári pompás külseje az ősz végéhez közeledve egyre veszít a fényéből, ami újabb kerti feladatok elé állít minket.  De mégis milyen munkaruha szükséges ahhoz, hogy megvédjük magunkat az időjárási körülményektől és az esetleges sérülésektől? Az alábbi cikkünkben ezt a kérdéskört fogjuk részletesen kifejteni!

Milyen a tökéletes ruházat horgászathoz?

Milyen a tökéletes ruházat horgászathoz?

2022. 09. 13. 13:23:30

Bár az ősz beköszöntével hűvösebb és nyirkosabb idők jönnek, de a horgászat szerelmeseit ez nem tántorítja el. Sőt mi több, még kellemesebb is a tó parton ücsörögni kicsit hűvösebb időben, a nyári forrósággal szemben. Egyet értesz ezzel? Sok embernél felmerül a kérdés, hogy hogyan készüljenek fel az őszi horgászatra? Milyen öltözéket viseljenek? Ehhez hoztunk egy kis segítséget, hogy megkönnyítsük a döntésedet.

Miért viselj jól láthatósági ruházatot?

Miért viselj jól láthatósági ruházatot?

2022. 07. 27. 08:48:39

Bár nem mindenki kedveli a jól láthatósági ruházatot, mert nagyon feltűnő és rikító színei vannak, viszont épp ezért a tulajdonsága miatt olyan hasznos és akár életet is menthet egy veszélyesebb szituáció során. Tehát ha jól láthatósági ruházatot választunk, akkor nem a divat az elsődleges szempont, hanem a védelem és biztonság. Viszont ennek ellenére a HH workwear ruhái egy igazán klassz és férfias kinézetet kölcsönöznek, melyben divatosan és egyben biztonságosan is dolgozhatsz. Nézzük meg közelebbről, hogy miben is segítheti a mindennapjainkat ez a fajta munkavédelmi ruházat!

Munkavédelmi ruházat és eszközök az építőiparban

Munkavédelmi ruházat és eszközök az építőiparban

2022. 07. 20. 09:17:18
Te is építőiparban dolgozol? Szeretnéd egy kicsit részletesebben körüljárni a témát, hogy mire kell odafigyelned a mindennapok során? Hiszen annyi védőfelszerelés és szabály van már arra, hogy a veszélyforrásokat minimalizáljuk vagy akár teljesen ki is iktassuk. Ha érdekel, hogy mik segíthetnek téged a munkád során, akkor tarts velünk és vizsgáljuk meg közelebbről együtt a témát!
Munkalábbelikre vonatkozó követelmények

Munkalábbelikre vonatkozó követelmények

2022. 07. 15. 10:03:59

A világ statisztikáit böngészve, hatalmas mennyiségben olvashatunk munkahelyi balesetekről és a velük járó költségekről. Tudvalevő, hogy a megfelelő munkavédelmi eszközökkel ez a szám jelentősen csökkenthető lenne! A munkát végzők biztonságát segítő körülmények kialakítására a munkáltatókat számos jogszabály kötelezi. A munkavégzés terepei azonban túlságosan sokszínűek, a több forrásból származó jogszabályok kevésbé összehangoltak, így az előírások teljesítése, végrehajtása jelentős nehézséggel bír a vállalkozások számára.

Termékcsaládjaink bemutatása

Termékcsaládjaink bemutatása

2022. 06. 16. 12:51:38
Te milyen szempont szerint választasz ruházatot magadnak vagy alkalmazottad számára? A minőség és tartósság, a kinézet, vagy a védelmi funkciók a legfontosabbak? A Helly Hansen munkaruházattal nem lőhetsz mellé, itt ugyanis mindegyik szempont lényeges számunkra. Viszont a Helly Hansen ruházatok között is van különbség, hiszen több termékcsaládot különböztetünk meg. És hogy melyik azok a termékcsaládok? Most szeretnénk kiemelni 4-et közülük. Olvasd tovább  és megtudod, hogy melyek azok és milyen jellemzőkkel bírnak!
 
Helly Tech® ruhadarabok tisztítása és ápolása

Helly Tech® ruhadarabok tisztítása és ápolása

2022. 06. 14. 15:38:56
A Helly Tech® egy strapabíró, időjárásálló külső réteg, amelyet kifejezetten a legzordabb körülményekre terveztek. Ez egy DWR-kezelt külső réteg, mely egy légáteresztő és vízálló membránnal van ellátva, illetve egy jól szellőző belső szövet, háló és bélés kombinációja.  A külső membrán távol tartja a vizet, és szárazon tart még a legszélsőségesebb körülmények között is. Ezenkívül megvéd az erős széltől és az erős hősugárzástól. Az egyedülálló anyag kiengedi az izzadtságot, szárazon és komfort érzetet adva neked.