Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Újdonságok és akciók a tavaszi megújulás jegyében a Helly Hansen Workwear- RDS Groupnál

Újdonságok és akciók a tavaszi megújulás jegyében a Helly Hansen Workwear- RDS Groupnál

2023. 04. 20. 10:36:24

Az egyéni védőeszközök mellett a munkaruha is fontos szerepet játszik a munkavállalók egészsége és biztonsága szempontjából.

A védőruházat ráhatással van az alkalmazottak professzionális megjelenésére. A jó design és a cég arculatának megfelelő egységes szín használata nemcsak esztétikailag fontos: profizmust és bizalmat áraszt, továbbá egyedivé tesz a versenytársakkal szemben is.

A pólóra hímzett üzleti logóval könnyebben azonosítják be a cég alkalmazottait és természetesen ez egy remek módja a cégreklámnak is.

 

Rendszeres időközönként ellenőrizni kell az alkalmazottak munkaruházatát annak biztosítása érdekében, hogy munkavállalóink sérülésmentes, biztonságvédelmi szempontból kifogástalan felszerelésben dolgozhassanak. Munkaruha cseréjénél érdemes kipróbálnunk egy új designt vagy színt, amely növeli a kollégák motivációját és hatékonyságát, nem mellesleg a cég arculatának is jót tesz. Ebben nyújtunk segítséget Nektek új termékválasztékunkkal.

A lángálló ruházat fontossága

A lángálló ruházat fontossága

2023. 03. 02. 15:02:04

Sokszor többéves gyakorlattal is gondot jelenthet a megfelelő munkaruha kiválasztása a széles és speciális kínálat miatt. Amikor kiválasztod csapatod részére a legjobb darabokat, fontos, hogy figyelembe vedd a dolgozóid igényeit, a funkcionalitást, az egészséget és biztonságot. Mindezek mellett, nem feledkezhetsz meg a csapat változó munkaköreiről sem, hogy mindenki számára megfelelő ruhát választhass. A legtöbb munkaruha feladatkör specifikus, ezért nem mindegy, mire esik a döntésed.

Munkaruha: Logóval vagy logó nélkül

Munkaruha: Logóval vagy logó nélkül

2023. 02. 28. 09:07:59
A munkaruha egy olyan dolog, amire folyamatosan szükség van, az új darabok beszerzésére pedig mi lehetne jobb alkalom, mint az év eleje? Ha váltani akarsz, akkor még nem késő, itt az alkalom. Csináltasd meg saját vagy a céged egyedi, logózott munkaruháját velünk!
5 tipp a legjobb munkaruha kiválasztásához csapatának

5 tipp a legjobb munkaruha kiválasztásához csapatának

2023. 02. 10. 09:31:30

Sokéves tapasztalattal is problémát jelenthet a megfelelő munkaruha kiválasztása, hisz széles a kínálat a munkaruha piacon. A márkás munkaruházat azonban egyre népszerűbb, mivel a vállalkozások felismerik, hogy a jó minőségű professzionális ruházatba való befektetés növelheti a márka ismertségét, csökkentheti a személyzet fluktuációját és növelheti a termelékenységet.

A Helly Hansen 3 rétegű technológiája

A Helly Hansen 3 rétegű technológiája

2022. 12. 19. 08:40:32

A Helly Hansen az 1980-as években alkotta és kezdte meg a nagy sikerű Helly Tech® vízálló és lélegző anyag alkalmazását. Újításaiknak köszönhetően, méltán tudhat magáénak számos díjat a márka a munkaruházatok terén.

Minőségi darabok ajándékba

Minőségi darabok ajándékba

2022. 11. 22. 10:51:07

Nagyon sok vállalkozásnak jelent fejtörést az év végi ajándékok körüli kérdéskör. Szeretnéd hasznos, minőségi termékekkel megajándékozni a partnereidet és munkavállalóidat? Lépj túl a sablonos és személytelen szaloncukor és pezsgő gondolatán, adj olyat, ami éveken keresztül végig kíséri őket és nem a polcon fog porosodni!

A téli aláöltözet fontossága

A téli aláöltözet fontossága

2022. 11. 03. 13:34:20

Ahogy egyre messzebb kerülünk a nyári hónapoktól, haladva a téli fagyos idők felé, úgy kerülnek elő a szekrényünk mélyéről a vastagabb ruhadarabok. A hideg és a megfázás elleni védekezés különös jelentőséggel bír akkor, ha fizikai munkát végzünk, vagy kénytelenek vagyunk naponta több órát a szabadban tevékenykedni.

A kertészkedéshez is szükséges a munkaruha

A kertészkedéshez is szükséges a munkaruha

2022. 11. 02. 11:37:56

A kert az életünk egyik fontos része. A nyári pompás külseje az ősz végéhez közeledve egyre veszít a fényéből, ami újabb kerti feladatok elé állít minket.  De mégis milyen munkaruha szükséges ahhoz, hogy megvédjük magunkat az időjárási körülményektől és az esetleges sérülésektől? Az alábbi cikkünkben ezt a kérdéskört fogjuk részletesen kifejteni!

Milyen a tökéletes ruházat horgászathoz?

Milyen a tökéletes ruházat horgászathoz?

2022. 09. 13. 13:23:30

Bár az ősz beköszöntével hűvösebb és nyirkosabb idők jönnek, de a horgászat szerelmeseit ez nem tántorítja el. Sőt mi több, még kellemesebb is a tó parton ücsörögni kicsit hűvösebb időben, a nyári forrósággal szemben. Egyet értesz ezzel? Sok embernél felmerül a kérdés, hogy hogyan készüljenek fel az őszi horgászatra? Milyen öltözéket viseljenek? Ehhez hoztunk egy kis segítséget, hogy megkönnyítsük a döntésedet.

Miért viselj jól láthatósági ruházatot?

Miért viselj jól láthatósági ruházatot?

2022. 07. 27. 08:48:39

Bár nem mindenki kedveli a jól láthatósági ruházatot, mert nagyon feltűnő és rikító színei vannak, viszont épp ezért a tulajdonsága miatt olyan hasznos és akár életet is menthet egy veszélyesebb szituáció során. Tehát ha jól láthatósági ruházatot választunk, akkor nem a divat az elsődleges szempont, hanem a védelem és biztonság. Viszont ennek ellenére a HH workwear ruhái egy igazán klassz és férfias kinézetet kölcsönöznek, melyben divatosan és egyben biztonságosan is dolgozhatsz. Nézzük meg közelebbről, hogy miben is segítheti a mindennapjainkat ez a fajta munkavédelmi ruházat!