Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Így válaszd ki a legjobb Helly Hansen jólláthatósági munkaruházatot!

Így válaszd ki a legjobb Helly Hansen jólláthatósági munkaruházatot!

Egyes tevékenységi ágazatok speciális ruházatot igényelnek a munkavállalók kényelmének és biztonságának biztosítása érdekében. A Helly Hansen kiváló minőségű munkaruházatot biztosít a dolgozók számára. A HH a munkaruházaton túl egyéni védőfelszereléseket is kínál. 

A márka széles választékát kínálja a különböző munkaruházati termékeknek, beleértve az overálokat, munkanadrágokat, mellényeket, kabátokat és kiegészítőket is.

Tanácsaink a Helly Hansen a láthatósági ruházat kiválasztásához

 

Fontos jellemzők, amelyeket figyelembe kell vennünk:

·       Biztonsági előírások: A Helly Hansen minden egyes jólláthatósági munkaruhája megfelel az EN ISO 20471 szabványnak. Ez a szabvány határozza meg a jólláthatósági célú ruházatokra vonatkozó követelményeket, amelyek vizuálisan jelzik a dolgozó jelenlétét, különösen veszélyes körülmények között, éjjel és nappal egyaránt.

·       Anyag: Ügyeljünk arra, hogy az anyag ellenálló és kényelmes legyen, hogy garantálja a hosszan tartó és kényelmes használatot. A Helly Hansen jólláthatósági termékei egytől egyig strapabíró anyagból készülnek, így biztosítják az elnyűhetetlen tartósságot.

·       További jellemzők: Extra zsebek, extra fényvisszaverő csíkok, állógallér, cipzár, stb.

 

 

 

A Helly Hansen márka előnyei

 

·       Minőség: A Helly Hansen termékei a minőségéről és a munkaruhagyártásban szerzett hosszú tapasztalatáról ismert.

·       Választék: A márka a láthatósági munkaruházat széles választékát kínálja minden igényre és minden helyzetre.

·       Megbízhatóság: A Helly Hansen munkaruházat megbízható és tartós, hogy optimális védelmet nyújtson viselőjének.

 

Munkaruhák férfiaknak és nőknek egyaránt

A Helly Hansen márka igazi úttörő a tengerészeknek készült ruházat gyártásában. Helly Juell Hansennek, a norvég halászkapitánynak az az ötlete támadt, hogy saját ruháit lenmagolajjal átitatott anyagba csomagolja, hogy vízállóbbá tegye azt. Így jött létre a márka, amely ma már az egész világon ismert. Folytatta innovációját, hogy ezeket a ruházati modelleket vízállóbbá fejlessze. A Helly Hansen nemcsak a tengerészeknek tervez ruházatot, hanem olyan munkásoknak, kalandvágyóknak és sportembereknek is, akik számára a kiváló minőségű elengedhetetlen.

A HH által kínált munkaruházatot úgy tervezték, hogy bizonyos munkakörnyezetekben megvédje a munkavállalókat, valamint kedvezőtlen időjárási körülmények között, esőben, hidegben vagy rossz látási viszonyok között.

A RDS Munkaruha többféle Helly Hansen modellt kínál férfiaknak és nőknek egyaránt. Nadrágok, cipők, rövidnadrágok, kabátok és technikai aláöltözetek a funkcionalitásért és a kényelemért.

 

Helly Hansen munkásnadrágok

A Helly Hansen története során folyamatosan azon dolgozott és dolgozik mindig, hogy még jobbá, ellenállóbbá tegye a kínálatában található munkaruhákat. Számos különleges technológiát dolgozott ki annak érdekében, hogy még kényelmesebb, kellemesebb munkavédelmi ruhák legyenek a termékkínálatában.

A márkától számos munkanadrág modell található az RDS Munkaruha-nál.

A munkahelyi biztonság és kényelem érdekében a Helly Hansen különböző jólláthatósági 1. és 2. osztályú munkanadrágokat kínál a dolgozóknak.

A Helly Hansen Alna jóllátható nadrágja az egyéni védőruházat 2. osztályába tartozik. Ellenálló és kényelmes szövetet használ, amely alkalmas ipari mosásra. Cordurával van megerősítve, amely kiváló ár-érték arányt kínál. A lábain fényvisszaverő csíkok vannak, a lépésbetét pedig megerősített. Ezek a nadrágok füllel ellátott combzsebbel rendelkeznek a szerszámok és tartozékok számára. 

 

 

Kabátok a hideg és az eső ellen

 

A Helly Hansen jólláthatósági munkásnadrágjaihoz hasonlóan a kabátoknál is létezik a munkaruházat osztályozása. 

A Helly Hansen jólláthatósági kabát modellek széles válsztékát kínálja az eső és a hideg ellen, amelyek megtalálhatók az RDS Munkaruha webáruházban, hogy megfeleljenek az egyes szakma igényeinek. Különösen extrém munkavégzést igénylő területeken, mint például a veszélyes területeken dolgozó közúti munkások, az építőiparban vagy a kedvezőtlen időjárási viszonyok között dolgozó iparágakban dolgozó szakembereknek.

A Helly Hansen Addvis jóllátható Insulator kabátja ideális önmagában vagy rétegként való viselésre, mivel ujjai lecipzározhatók. Kiváló szigeteléssel és kényelemmel rendelkezik, kiváló ár-érték arányért. Ez az öltözet gombos zsebekkel és egy belső zsebbel rendelkezik. Rendelkezik egy igazolványtartó hurokkal is az extra praktikumért. 

Az ICU Shell Jacket vízálló kabát tökéletes védelmet biztosít az elemek ellen, de nem kell lemondanod a kényelemről és a páratlanul könnyű mozgásról sem. A puha, háromrétegű Helly Tech® izzadságelvezető szövet nyomott fényvisszaverővel, szellőzőcipzárral és állítható kapucnival mindent tud, amire csak szükséged lehet.

 

 

Gondoskodj a láthatóságról és a védelemről a legjobb minőségű Helly Hansen munkaruházat segítségével, amely biztosítja a teljes körű védelmet munkavégzés során!