Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Helly Hansen lengőzsebes és meghosszabbítható nadrágok előnyei

Helly Hansen lengőzsebes és meghosszabbítható nadrágok előnyei

A Helly Hansen lengőzsebes nadrágjai olyan megoldást nyújtanak, ahol magaddal viheted az összes szükséges eszközt anélkül, hogy szerszámövre lenne szükséged. A szerszámzsebek könnyedén levehetők és belehajthatók a hagyományos zsebekbe, amikor nincs szükség rájuk. A még nagyobb kapacitás érdekében a zseb két rekesszel, illetve egy szerszámrögzítő szíjjal rendelkezik, és az apró alkatrészeknek is van külön helyük.

A nagy teljesítményű kültéri ruházatok terén szerzett tapasztalatunkra támaszkodva a lengőzsebes nadrágok tervezésekor a tartósságot és a kényelmet tartottuk szem előtt. Ultra puhaságú, 4 irányban elasztikus anyag a még nagyobb tartósság érdekében, Cordura® megerősítésekkel a magas terhelésnek kitett részeken, mint a térdek, a zsebek alja és az alsó szegély. A párnázott, vízálló mobiltelefon‑tartó zsebnek és a levehető lengőzsebeknek köszönhetően ez a nadrág egész évben viselhető bármilyen körülmények között.

Kényelem és meghosszabbítható alj

A Helly Hansen Workwear nadrág kényelmes és tökéletes illeszkedése nem csak a kényelemről szól, hanem a biztonságról is. Amikor a nadrág megfelelően illeszkedik, sokkal kisebb az esélye annak, hogy az beakadjon bárhová. Ezenkívül a nadrág élettartamát olyan elhelyezett szöveterősítések is növelik, amelyek még tartósabbá teszik azt. Az optimális mozgásszabadság pedig jelentősen hozzájárul kényelmedhez, így szabadon és könnyedén tudsz mozogni munkavégzés során.

 

Sok modellünknél van lehetőség a lábrész meghosszabbítására viselőjének testmagasságához igazodva. Így akár a hosszabb lábú emberek is könnyedén megtalálják a megfelelő nadrágméretet, mely a kényelmes és megfelelő illeszkedést garantálja. A lábrész meghosszabbítása lehetővé teszi, hogy a nadrág tökéletesen illeszkedjen a testedhez, hogy így még kényelmesebben végezhesd a munkádat.

 

Így hosszabbíthatod meg Helly Hansen nadrágod szegélyét:

Ha a nadrágod szára meghosszabbítható, akkor a szegélyen három varratot találsz. Két varrás közelebb helyezkedik el egymáshoz a szegély végén, és egy varratot látsz fentebb is, ami a sztreccses anyagot tartja a helyén. Ezek a varrások lehetnek kontrasztos színűek, vagy akár egyformák is.

Óvatosan lazítsd meg a felső varrást a nadrág belső oldalán, hogy elkerüld a ruha sérülését!

Távolítsd el teljesen a varratot, majd húzd meg lefelé a szegélyt, hogy meghosszabbíthasd a nadrág szárát.

 

2 irányú vs. 4 irányú rugalmasság

Az anyag elasztikussága a mozgás lehetséges irányai szerint definiálható (pl. 2 irányban vagy 4 irányban elasztikus.). A két irányban elasztikus anyag csak egy dimenzióban tud mozogni, keresztben vagy hosszában enged rugalmasan nyúlni, a másik irányban nem engedi a mozgást.

A 4 irányban elasztikus anyag mindkét dimenzió mentén képes mozogni, és ezáltal korlátlan mozgásszabadságot tesz lehetővé.

 

Kétirányú mechanikus nyújtás

A nyúlási képesség szorosan összefügg a gyártási módszerrel. Az elasztánszálakat tartalmazó anyagok esetében a rugalmasság az elasztántartalom százalékos arányától függ. Ha azonban a cérnaszövet hurkolási technikájának köszönhetően az egész anyagban némi rugalmasság alakul ki, akkor mechanikai elasztikusságról beszélünk.

Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a szövet megtartsa alakját és rugalmasságát anélkül, hogy túlzottan megnyúlna. Ez különösen hasznos olyan ruházat esetében, ahol fontos az optimális illeszkedés és a mozgásszabadság fenntartása. A mechanikus nyújtás révén az elasztán-sztreccs anyagok sokoldalúak és kényelmesek a mindennapi használat során.

 

Az RDS munkaruha webshopban számos minőségi Helly Hansen munkaruházat közül választhatod ki a legjobbat igényeidnek és a munkavégzés típusának megfelelően.