Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ideális munkavédelmi cipő kiválasztása: 3 fontos szempont

Az ideális munkavédelmi cipő kiválasztása: 3 fontos szempont

A munkahelyi biztonság és kényelem elengedhetetlenek minden munkavállaló számára. A megfelelő munkaruházati cipő kiválasztása pedig kulcsfontosságú a mindennapi feladatok hatékony elvégzéséhez és a sérülések elkerüléséhez. A Helly Hansen Kensington MXR kollekció három új tagja - a Kensington MXR Félcipő, a Kensington MXR Önfűző BOA Félcipő és a Kensington MXR Bakancs - a munkavállalók igényeit szem előtt tartva lett tervezve. Most bemutatjuk, hogy miként felelnek meg a kényelem, biztonság és tartósság fontos szempontjainak.

 

Kényelem: HH DUALSTRIDE Technológia és Légáteresztő Anyagok

 

A Kensington MXR cipők mindegyike a HH DUAL‑STRIDE technológiával van felszerelve, amely az EVA és a TPU szakszerű kombinációjával biztosít kiemelkedő párnázottságot. Ennek eredményeként stabilan tartják a lábat, és minden lépésnél energia-visszanyerést tesznek lehetővé, így akár egész napos kényelmes viseletet biztosítanak. A nedvszívó és légáteresztő hálós bélés lehetővé teszi a lábnak, hogy lélegezzen, és a nyitott cellás poliuretán talpbetét kiválóan elvezeti a nedvességet, biztosítva a talp párnázottságát és kényelmét.

Biztonság: Védőrétegek és Biztonsági Elemek

 

A Kensington MXR cipők kialakításánál a biztonság kiemelt szempont. Minden cipőn formázott TPU orrvédő található, amely megvédi a lábujjakat és a cipőt a kopástól. Emellett a sarokokon található fedőréteg az erősen igénybevett területeket óvja. A Kensington MXR Félcipő S3L és a Kensington MXR Önfűző BOA Félcipő S3L esetében kompozit orrmerevítő található, amely könnyű, mégis hatékony védelmet nyújt a súlyos sérülések ellen. A Kensington MXR Bakancs S3L fémmentes munkalábbeli, biztonsági lábujjvédőt tartalmaz, amelyek a legmagasabb szintű védelmet biztosítják a munkahelyi veszélyek ellen.

Tartósság: Víz- és Kopásálló Anyagok, Csúszásmentes Talp

 

Az új Kensington MXR cipők tartóssága kiemelkedő. A kötött felsőrész víz- és kopásálló, és hegesztett TPU fedőréteggel rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít. Emellett a HellyGrip gumi külső talp csúszásmentes, kopásálló, benzin- és olajálló, nem hagy nyomot, így mindenféle munkakörnyezetben biztosítja a stabilitást és a tartósságot.

 

Az RDS munkaruha kínálatában az új Kensington MXR cipők ideális választást jelentenek minden munkavállaló számára, akik kényelmes, biztonságos és tartós lábbelire vágynak a mindennapi munkavégzésük során. Válassza a Kensington MXR kollekciót, és élvezze a kényelmet és biztonságot!