Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Helly Hansen 3 rétegű technológiája

A Helly Hansen 3 rétegű technológiája

A Helly Hansen az 1980-as években alkotta és kezdte meg a nagy sikerű Helly Tech® vízálló és lélegző anyag alkalmazását. Újításaiknak köszönhetően, méltán tudhat magáénak számos díjat a márka a munkaruházatok terén.

1986-ban mutatták be a Helly Hansen 3-Layer System™ -et, aminek alapjaként a Helly Tech® vízálló és lélegző anyag szolgált. A víziójuk lényege az volt, hogy megmutassák, milyen módon kell felöltözni a szabadtéren végzett munkákhoz. Napjainkra a Helly Tech® anyagát sikerült olyan szintre fejleszteniük, hogy a rendszer már a legextrémebb környezeti és időjárási körülmények között is megállják a helyüket. Ezek a darabok rétegenként viselhetőek, nem csak a szabadban dolgozók, hanem akár a vitorlázók és síelők körében is.

A Helly Hansen 3 rétegű rendszere - Helly Hansen 3-Layer System™

Az alapréted- Szárazság

Tulajdonképpen úgy is nevezhetnénk, mint egy másik bőrréteg. Ez az alapréteg az aláöltözet elengedhetetlen része, hiszen a legfontosabb feladatai közé tartozik a hőmérséklet szabályozása és a pára megfelelő kezelése is. A bőrt szárazon tartó, úgynevezett LIFA® Technology képes eltávolítani a nedvességet, ami nagyban hozzájárul a komfortérzethez. Az alaprétegek típusai a melegen tartás szerint kerülnek osztályozásra, hogy azok minden munkavégzés szerinti igényt kielégítsenek.

A középréteg – Melegség

A Helly Hansen márka középrétegei képesek visszatartani a bőr számára szükséges hőt akkor is, amikor rendkívül zordak a kinti körülmények. Természetesen, a felesleges nedvesség itt is elvezetésre kerül, ahogy az alaprétegnél, így egyszerre tart melegen és szárazon az egész napi teendők során. A Helly Hansen munkaruhái között biztosan megtalálod a tevékenységi körödnek megfelelő darabot, legyen szó gyapjú vagy más összetételű anyagról.

A külső védőréteg – Biztonság

A külső védőréteg az utolsó tagja a 3 rétegből álló rendszernek. . A Helly Hansen a Helly Tech® vízálló membrán alkalmazásával jutott el sikeresen arra a szintre, hogy minden évszakra viselhető kabátokat alkosson.

Ezek a külső rétegek rendkívül ellenálló és zárt védőruhaként szolgálnak a tökéletes munkaruha felépítésében. Fontos tulajdonsága, hogy még ez a réteg is képes lehetővé tenni a felesleges pára és nedvesség távozását, tökéletes szellőzést biztosít.

Fontos, hogy a legáteresztés mellett is könnyedén megbirkózik olyan környezeti hatásokkal, mint a szél, a hó vagy az eső. A Helly Hansen munkaruhák hatalmas segítséget nyújtanak neked abban, hogy minden időjárási tényezővel szemben győzedelmeskedj és megkapd a számodra legtökéletesebb és legellenállóbb munkaruhát!

A Helly Tech® membrán működése:

1 - Szélálló és tartósan vízálló külső szövetréteg

2 - Vízálló és lélegző réteg vagy membrán

3 - Légáteresztő belső szövetréteg, háló vagy bélés

Ez a membrán tökéletes szolgálatot tesz a legkülönfélébb munkavégzésektől kezdve, a hegyi túrákon át, akár az óceáni vitorlázásig!

Tekintsd meg webshopunk kínálatát, ahol minden tevékenységhez megtalálod a tökéletes védőruhát!